Davines

Davines is een Italiaans merk dat gespecialiseerd is in professionele haarverzorgingsproducten. Ze staan bekend om hun toewijding aan duurzaamheid en het gebruik van natuurlijke ingrediƫnten. Met een focus op kwaliteit en innovatie biedt Davines een breed scala aan producten voor verschillende haartypes en behoeften. Het merk hecht veel waarde aan ethische principes, zoals het verminderen van de milieu-impact en het ondersteunen van lokale gemeenschappen. Davines streeft ernaar om zowel de schoonheid van het haar als het welzijn van de planeet te bevorderen.

Depot

Wij zijn verheugd ons assortiment uit te bereiden met de hoogwaardige producten depot- the male tools. Bij Shape kappers treven we ernaar om onze klanten de beste verzorgingsproducten te bieden en we geloven sterk in de missie van depot om mannen te helpen hun beste zelf te zijn, elke dag opnieuw. Ontdek de collectie van depot -the male tools en ervaar zelf de kracht van perfecte verzorging voor haar,baard en huidverzorgingsproducten. Kies voor kwaliteit, kies voor stijl,kies voor depot-the male tools bij Shape kappers.

K18

Verwijst naar een specifieke technologie of product in verschillende contexten. In haarverzorging kan K18 een merk zijn dat producten aanbiedt om beschadigd haar te herstellen en te versterken. Deze producten bevatten een gepatenteerd peptidecomplex dat diep doordringt in het haar om de schade te herstellen en de algehele gezondheid van het haar te verbeteren. K18 wordt vaak gebruikt door mensen die hun haar willen revitaliseren en beschermen tegen schade veroorzaakt door hitte, chemische behandelingen en andere stressfactoren.

Hair weaves

Een volle bos haar wie wil dat nou niet? Helaas is niet iedereen gezegend met een volle bos haar. Maar gelukkig kunnen wij het haar van je dromen maken door je haar te verlengen of meer volume toe te voegen met behoud van natuurlijke uitstraling en textuur. Door gebruik te maken van echt haar bieden hairweaves een veelzijdige en een duurzame oplossing voor het creƫren van verschillenden looks. Wij geven advies op maat heb je interesse? Kom dan snel een keertje langs.