"DOOR SCHOONHEID DUURZAAM TE CREËREN, MOEDIGEN WE MENSEN AAN OM ZICHZELF, DE OMGEVING WAARIN ZE LEVEN EN WERKEN EN DE DINGEN WAARVAN ZE HOUDEN TE VERZORGEN."

 

Davines Group is opgericht in Parma, Italië, in 1983 door de Bollati familie en begon als onderzoekslaboratorium dat haarverzorgingsproducten produceerde voor het hogere segment voor bekende wereldwijde cosmetische bedrijven. Na een decennium begon het creëren van een eigen merk haarverzorgingsproducten, exclusief voor salons. Een productlijn dat onze waarden weerspiegelt, ons respect voor de mensen, hun achtergrond en het milieu waar zij leven.

De producten zijn sulfaat- en parabeenvrij en dragen bij aan de berscherming van de biodiversiteit doordat de ingrediënten worden gewonnen uit plantsoorten die met uitsterven worden bedreigd.

 

 

MINIMAAL PLASTIC GEBRUIK

Waar mogelijk, gebruikt Davines plastic met een lage dichtheid, zodat alleen de minimaal vereiste hoeveelheid plastic wordt gebruikt om het product te verpakken. U kunt bij ons uw shampoo flesjes bijvullen. Zo hoeft u niet de verpakking weg te gooien en heeft u een voordeel van €2,- op een nieuw vol flesje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"THE PRODUCT FOR EVERY MAN."

Depot, het meest complete herenmerk
Slow Food Presidio

 

SLOW FOOD

Davines staat voor het beschermen van de biodiversiteit van onze planeet. Hiervoor is Davines een samenwerking aan gegaan met de Slow Food Foundation, het Predidia project. Zo worden wereldwijd meer dan 10.000 kleine producenten technisch en financieel ondersteund. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DEPOT

.. is de nieuwe lijn van eersteklas verzorgingsproducten van DEPOT voor de verzorgde man.

DEPOT haarproducten heeft haaroplossingen voor iedere man,voor ieder moment.

Van kwaliteit shampoos tot scheerproducten en van baardverzorging tot huidproducten.

NATUULRIJKE INGREDIENTEN 

Depot's haarproducten zijn speciaal geformuleerd om je huid en haar te verzorgen zonder toevoeging van ongewenste chemicalien

Depot producten zijn gemaakt met natuurlijke ingedienten, zodat ze je huid niet irriteren, dus meer comfort tijdens het gebruik

Het meest complete Herenmerk op de Nerdelandse markt