olaplex

 

DE HERSTELLENDE BEHANDELING
Olaplex zorgt ervoor dat de zwavelbruggen in het haar blijvend worden hersteld en dit effect is uiteraard permanent. Het zorgt dat het haar volledig wordt herstelt en extra wordt beschermd. Zo kan het haar toch gekleurd worden wanneer het ernstig beschadigd is. De kosten van de herstelbehandeling zijn €33,05.

Daarnaast is Olaplex beschikbaar als thuisbehandeling. De Hair Perfectore No.3 Take Home, die je bij ons in de salon kunt kopen voor €29,95. Je kunt daar vervolgens één keer per week gebruik van maken, om het haar nog sterker te maken en te onderhouden.

 

"DOOR SCHOONHEID DUURZAAM TE CREËREN, MOEDIGEN WE MENSEN AAN OM ZICHZELF, DE OMGEVING WAARIN ZE LEVEN EN WERKEN EN DE DINGEN WAARVAN ZE HOUDEN TE VERZORGEN."

 

Davines Group is opgericht in Parma, Italië, in 1983 door de Bollati familie en begon als onderzoekslaboratorium dat haarverzorgingsproducten produceerde voor het hogere segment voor bekende wereldwijde cosmetische bedrijven. Na een decennium begon het creëren van een eigen merk haarverzorgingsproducten, exclusief voor salons. Een productlijn dat onze waarden weerspiegelt, ons respect voor de mensen, hun achtergrond en het milieu waar zij leven.

De producten zijn sulfaat- en parabeenvrij en dragen bij aan de berscherming van de biodiversiteit doordat de ingrediënten worden gewonnen uit plantsoorten die met uitsterven worden bedreigd.

 

 

MINIMAAL PLASTIC GEBRUIK

Waar mogelijk, gebruikt Davines plastic met een lage dichtheid, zodat alleen de minimaal vereiste hoeveelheid plastic wordt gebruikt om het product te verpakken. U kunt bij ons uw shampoo flesjes bijvullen. Zo hoeft u niet de verpakking weg te gooien en heeft u een voordeel van €2,- op een nieuw vol flesje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"THE PRODUCT FOR EVERY MAN."

 

American Crew biedt je de meest complete lijn verzorgingsproducten. Voor ieder haartype is er een geschikt product om te stylen en te verzorgen. Het merk richt zich op de man die bewust is van fashion en uiterlijke verzorging, waarbij de producten van topkwaliteit zijn, maar de dagelijkse verzorging eenvoudig is.

Met de verschillende natuurlijke ingrediënten wordt haar en hoofdhuid in topconditie gebracht en met een PH-waarde die bijna gelijk aan die van de hoofdhuid is, blijft deze goed in balans.

 

 

 

 

EEN VERLEIDELIJKE GEUR VOOR DÉ MAN
American Crew NINE Fragrance bevat 9 verschillende geurtonen die een stoere mannelijke Eau de Toilette verspreiden. De geur is opgebouwd uit een lichte appelbasis wat een stevige balans geeft. Daarnaast worden koriander, kruidnagel, muskaat en hars (houtgeur) toegevoegd, wat uiteindelijk resulteert in een verleidelijke en unieke geur.

 

"Uit onderzoek is gebleken dat negen van de tien vrouwen deze geur lekker vinden, daarom NINE!"

 

 

 

 

 

 

 

 

"HAIR BREAKAGE SOLVED"

 

Olaplex maakt gebruik van een bijzonder ingrediënt, op basis van de originele chemie die de gebroken zwavelbruggen in het haar herstelt. Breuken ontstaan als het gevolg van thermische, mechanische en chemische behandelingen, zoals het stijlen of kleuren van het haar. Olaplex helpt je de beschadigingen van het haar tegen te gaan of te voorkomen, zodat je haar gezond blijft en je dit zonder zorgen kunt kleuren. Het product is vrij van siliconen, olie, sulfaten, ftalaten, DEA en aldehyden. Bovendien is Olaplex niet getest op dieren.

 

 

Slow Food Presidio

 

SLOW FOOD

Davines staat voor het beschermen van de biodiversiteit van onze planeet. Hiervoor is Davines een samenwerking aan gegaan met de Slow Food Foundation, het Predidia project. Zo worden wereldwijd meer dan 10.000 kleine producenten technisch en financieel ondersteund. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ACUMEN..

.. is de nieuwe lijn van eersteklas verzorgingsproducten van American Crew® voor de veeleisende man; een serie met een uniek complex van vitaminen en antioxidante en hydraterende ingrediënten.

Een lijn die centraal staat voor douchen, scheren, verzorgen en stylen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OLAPLEX ALS HULPMIDDEL
Olaplex is beschikbaar op twee verschillende manieren. Voor €22,00 extra voegen we Olaplex Bond Multiplier No.1 als hulpmiddel toe aan de gewenste kleur. Vervolgens werken we met Olaplex Perfector No.2 op het moment dat de kleur is uitgespoeld. De aanvullingen zorgen ervoor dat er geen afbraak plaatsvindt tijdens de kleurbehandeling, waardoor je hier op een veilige wijze gebruik van kunt maken. Je haar blijft in uitstekende conditie, terwijl de prachtige kleur zorgt voor een stralend resultaat.